Wpis: „Azjatyckie” szaszłyki w orzechowej marynacie z dodatkiem chipotle

Autor: Byłem Tu. Tony Halik - opublikowany: 2018-06-22 00:00:00

Zeszły tydzień tydzień był zwariowany! Zanim mogłam się zrelaksować podczas sobotniego Pikniku z kulturą Japońską – Matsuri, w poniedziałek prowadziłam galę „Chinese Day” na Politechnice Warszawskiej, a w środę, w ramach warsztatów kulinarnych w CookUp, gotowałam dla 40 osób (!) pod czujnym okiem światowej klasy szef kuchni, Gary’ego Evansa. Okazało się, że moje ukochane azjatyckie smaki można świetnie połączyć z pikantnymi nutami amerykańskich sosów. Poniżej kilka impresji z warsztatów i przepis na „azjatyckie” szaszłyki w orzechowej marynacie z dodatkiem chipotle, który może zmien...

Tekst pochodzi ze strony: Byłem Tu. Tony Halik i jest własnością jej autorów.

czytaj dalej na blogu: Byłem Tu. Tony Halik