Wpis: Bezglutenowe kotleciki z cukinii z mascarpone.

Autor: Life Good Morning - opublikowany: 2016-09-10 00:00:00
Kraj: Polska

Nie samymi podróżami człowiek żyje, chociaż biorąc pod uwagę ostatnie miesiące mogłabym stwierdzić, że wręcz przeciwnie. Jadam tylko po to, aby mieć siłę dotrzeć w kolejne miejsca. Lato to czas zarezerwowany na wyjazdy i chociaż zbliża się jesień i wszystko wskazuje na to, że nie zwolnię tempa to ta pora roku zawsze sprawia, że jakoś bardziej mi po drodze do kuchni. Sezon na cukinię wciąż w pełnej krasie, więc to musiało skończyć się kotletami. Danie znane i lubiane, a jednak mnie przypadło do gustu dopiero w tym składzie i z takimi dodatkami. Szybkie, proste i przyjemne w wykonaniu, do modyfikowania we własnym zakresie. Lekkostrawne zarówno dla żołądka, jak i budżetu domowego. Zate...

Tekst pochodzi ze strony: Life Good Morning i jest własnością jej autorów.

czytaj dalej na blogu: Life Good Morning