Wpis: Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1 – Recenzja

Autor: Ludzkie Tropy - opublikowany: 2018-06-03 00:00:00

„Kuchnia surwiwalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część I” należy do serii poradników wydawnictwa Pascal. Autorzy – Katarzyna Mikulska i Artur Bokła to doświadczeni i znani w środowisku praktycy, co gwarantuje, że za poradami stoi wiedza, a praca to kondensacja najbardziej przydatnych technik i przepisów. Książka pokazuje, jak ugotować krzepiące potrawy w terenie, ze znalezionych lub upolowanych produktów (korzenie, zioła, nasiona, owoce, grzyby, bezkręgowce, ryby i dziczyzna). Świetna na wyprawy, na które świadomie nie bierzemy jedzenia lub bierzemy tylko półprodukty (mąka). Takie testy wzmagają kreatywność i zwiększają nasze możliwości przetrwania w sytuacji kryzysowej. Kuchnia survivalowa bez ekwipunku....

Tekst pochodzi ze strony: Ludzkie Tropy i jest własnością jej autorów.

czytaj dalej na blogu: Ludzkie Tropy